1st Prize Invited Competition SILLPARK, Innsbruck, AT

“The Project distinguishes itself by means of the strong volumetric contrast with the Sill/Steg and the square in front of the SILLPARK and by its subtly articulated facades. This grants the long façade a transcendent quality. The volume is suitably separated from the existing ensemble while paying full respect to the historical development of the centre.” (Jury Report 13.5.2004)

In the design competition for this annexe to the Sillpark, the successful Innsbruck Shopping Centre, ATP was named as winner in the face of stiff competition from such names as M. Fuksas, Heinz/Mathoy/Streli and M. Durig.

ATP-Team: Christoph M. Achammer, W.-Dieter Leschinger, Marc Eutebach, Klaus Hessenberger, Katharina Huber

To project

Contact us

Contact us

We are delighted about your interest! Please give us a little information so that we can get in touch with you.

loading